Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Предстоящи събития
вторник, 27/06/2017


 • 16:00
  Председателят на Народното събрание Димитър Главчев ще връчи на 27 юни 2017 г. наградите на лекарите, отличени в тазгодишното издание на инициативата „Лекарите, на които вярваме”. Церемонията ще започне в 16.00 часа в пленарната зала на Народното събрание.

  Председателят на парламента Димитър Главчев ще поздрави всички номинирани лекари. Той ще връчи наградите на трима млади и трима опитни лекари, които отговарят на очакванията на българите за медиците. На церемонията ще бъде отличен и най-възрастният лекар в България, който продължава да практикува.

  На награждаването ще присъстват министърът на здравеопазването проф. Николай Петров, издателят на вестник „24 часа” Венелина Гочева и главният редактор на изданието Борислав Зюмбюлев. На церемонията са поканени членовете на Комисията по здравеопазването на Народното събрание, представители на изпълнителната власт, на неправителствените организации на лекарите и стоматолозите и др.

  Инициативата „Лекарите, на които вярваме” се реализира от 2010 г. Всяка година номинираните от читателите на вестник „24 часа” лекари, спечелили доверието на своите пациенти, се включват в сборник „Лекарите, на които вярваме”.

  Предвидено е присъстващите на награждаването да участват в дебат по актуални теми на българското здравеопазване, определени от анкета на вестника.

сряда, 28/06/2017четвъртък, 29/06/2017


 • 14:00
  Народните представители от комисиите по външна политика и по европейските въпроси и контрол на европейските фондове ще разговарят на 29 юни 2017 г. с главния преговарящ на Европейския съюз за излизане на Великобритания от структурите на Съюза Мишел Барние.

  Срещата ще бъде от 14.00 часа в зала „Изток” на Народното събрание.петък, 30/06/2017


Търсене
Димитър Главчев, председател на 44-то Народно събрание
Видео излъчване от Народното събрание

Избор на членове на ВСС от квотата на Народното събрание