Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
На парламентарен контрол бе посветено заседанието на Народното събрание
20/11/2009

На парламентарен контрол бе посветено заседанието на Народното събрание

20 ноември 2009 г.

Заседанието на Народното събрание на 20 ноември 2009 г. бе посветено на парламентарен контрол. Министърът на здравеопазването Божидар Нанев отговори на въпрос на народния представител Евгений Желев относно усвояване на финансови средства по бюджета на Министерство на здравеопазването за осигуряване апарати за хемодиализа за над 35 центъра за хемодиализа в областните и университетските болници, на въпрос на народния представител Калина Клумова относно политиката на Министерството на здравеопазването спрямо болните от муковисцидоза и на въпрос на народния представител Петър Димитров относно причините за смъртта на 15-годишния ученик от гр. Каварна.

Министърът на околната среда и водите Нона Караджова отговори на въпрос на народния представител Валентин Иванов относно резултата от предприетите мерки от Министерството на околната среда и водите във връзка със заплащане към подизпълнителите по проект воден цикъл в гр. Балчик по програма ИСПА.

В началото на пленарното заседание Стефани Михайлова се закле като народен представител на мястото на избраната за кмет на столицата Йорданка Фандъкова.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

    Последни новини