Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Заместник-председателите на Народното събрание Димитър Главчев и Явор Хайтов присъстваха на панихидата по повод Архангелова задушница
05/11/2016
Заместник-председателите на Народното събрание Димитър Главчев и Явор Хайтов присъстваха на панихидата по повод Архангелова задушница пред Военния мавзолей-костница на Централните софийски гробища.

На ритуала бяха президентът и върховен главнокомандващ Въоръжените сили Росен Плевнелиев, министърът на отбраната Николай Ненчев, началникът на отбраната, представители на ръководството на Министерството на отбраната, висши офицери, военнослужещи, членове на военнопатриотичните съюзи, ветерани от войните и граждани.

Заупокойната литургия беше отслужена от Негово Преосвещенство Браницки епископ Григорий, викарий на Софийския митрополит. По традиция на панихидата за Архангелова задушница присъстваха представителни части на Българската армия и бойните знамена-светини.
Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

    Последни новини