Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Георги Пирински поздрави българските медалисти от Международната олипмиада по информатика в Мексико
23/08/2006
ГЕОРГИ ПИРИНСКИ ПОЗДРАВИ БЪЛГАРСКИТЕ МЕДАЛИСТИ ОТ МЕЖДУНАРОДНАТА ОЛИМПИАДА ПО ИНФОРМАТИКА В МЕКСИКО

Председателят на Народното събрание Георги Пирински изпрати на 23 август 2006 г. поздравително писмо до българските медалисти от Международната олипмиада по информатика в Мексико.
В писмото, адресирано и до ръководителите на националния ни отбор по информатика доц. Стоян Капралов и Емил Келеведжиев, се казва:

“Приемете искрените ми поздравления по случай изключителния успех, постигнат от вас на 18-тата международна олимпиада по информатика в Мексико!

Убедителната победа на медалистите Ростислав, Преслав и Веселин е надежден знак за нарастващото място на България в развитието на глобалното информационно общество. Тя ни изпълва със заслужена национална гордост.

На ръководителите на отбора желая здраве и нови забележителни успехи в педагогическата и академичната работа, а на техните възпитаници – лекота и дръзновение в разрешаване на най-трудните задачи в науката и живота”, пише Георги Пирински в поздравителния адрес до участниците, завоювали престижните международни отличия.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

    Последни новини