Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Програма за парламентарен контрол
Парламентарен контрол
07/06/2013
ПАРЛАМЕНТАРЕН КОНТРОЛ - 11.00 ЧАСА

I. Пламен Орешарски, Министър-председател на Република България ще отговори на:

1. Въпрос от н.п. ВЕНЦИСЛАВ АСЕНОВ ЛАКОВ относно полетите на бившия премиер Бойко Борисов и членове на кабинета му с правителствения "Авиоотряд 28" и унищожаването на заявки за такива полети.

II. Ангел Найденов, Министър на отбраната ще отговори на:

1. Въпрос от н.п. ВЕНЦИСЛАВ АСЕНОВ ЛАКОВ относно полетите на бившия премиер Бойко Борисов и негови приближени с военно-транспортни летателни апарати.

III. Хасан Адемов, Министър на труда и социална политика ще отговори на:

1. Въпрос от н.п. МАЯ БОЖИДАРОВА МАНОЛОВА относно мерки за социална закрила.

2. Въпрос от н.п. МАЯ БОЖИДАРОВА МАНОЛОВА относно мерки за преодоляване на растящата безработица.

IV. Данаил Папазов, Министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията ще отговори на:

1. Въпрос от н.п. БОРИС ЦВЕТКОВ ЦВЕТКОВ относно действията на правителството във връзка с усвояването и контрола на вложените значителни средства в строежа на метрото в столицата чрез създаването на възможности на съответните институции да осигурят достъпа и ефективното му използване от гражданите.

На основание чл. 83, ал. 3 от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание, отлагане на отговори със седем дни са поискали:
- заместник министър-председателят и министър на правосъдието Зинаида Златанова - на въпрос от народния представител Джевдет Чакъров;
- министърът на здравеопазването Таня Андреева-Райнова - на 3 въпроса от народните представители Джема Грозданова, и Десислава Атанасова (2 въпроса).


Десислава Терзиева, Министър на регионалното развитие:

Писмен отговор на въпрос от н.п. ИВАН ТОДОРОВ ИБРИШИМОВ, относно Оперативна програма "Регионално развитие" (връчен на 7 юни 2013 г.).

Марин Райков, Министър-председател на Република България:

Писмен отговор на въпрос от н.п. ДИМЧО ДИМИТРОВ МИХАЛЕВСКИ, относно договор за управление на визови центрове с компания VFS Global (връчен на 7 юни 2013 г.).

Николай Петров, Министър на на здравеопазването:

Писмен отговор на въпрос от н.п. ИВАН ТОДОРОВ ИБРИШИМОВ, относно Оперативна програма "Регионално развитие" (връчен на 7 юни 2013 г.).
===

Пламен Орешарски, Министър-председател на Република България:

Устен отговор в заседанието на 7 юни 2013 г. на въпрос от н.п. ВЕНЦИСЛАВ АСЕНОВ ЛАКОВ, относно полетите на бившия премиер Бойко Борисов и членове на кабинета му с правителствения "Авиоотряд 28" и унищожаването на заявки за такива полети.

Ангел Найденов, Министър на отбраната:

Устен отговор в заседанието на 7 юни 2013 г. на въпрос от н.п. ВЕНЦИСЛАВ АСЕНОВ ЛАКОВ, относно полетите на бившия премиер Бойко Борисов и негови приближени с военно-транспортни летателни апарати.

Хасан Адемов, Министър на труда и социалната политика:

Устен отговор в заседанието на 7 юни 2013 г. на въпрос от н.п. МАЯ БОЖИДАРОВА МАНОЛОВА, относно мерки за социална закрила.

Устен отговор в заседанието на 7 юни 2013 г. на въпрос от н.п. МАЯ БОЖИДАРОВА МАНОЛОВА, относно мерки за преодоляване на растящата безработица.

Данаил Папазов, Министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията:

Устен отговор в заседанието на 7 юни 2013 г. на въпрос от н.п. БОРИС ЦВЕТКОВ ЦВЕТКОВ, относно действията на правителството във връзка с усвояването и контрола на вложените значителни средства в строежа на метрото в столицата чрез създаването на възможности на съответните институции да осигурят достъпа и ефективното му използване от гражданите.
Форма за търсене
Ключова дума