Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Предстоящо в Народното събрание
вторник, 27/06/2017
 • 14:00 Заседание на Комисия по бюджет и финанси
 • 14:00 Заседание на Комисия по земеделието и храните
 • 16:00
  Председателят на Народното събрание Димитър Главчев ще връчи на 27 юни 2017 г. наградите на лекарите, отличени в тазгодишното издание на инициативата „Лекарите, на които вярваме”. Церемонията ще започне в 16.00 часа в пленарната зала на Народното събрание.

  Председателят на парламента Димитър Главчев ще поздрави всички номинирани лекари. Той ще връчи наградите на трима млади и трима опитни лекари, които отговарят на очакванията на българите за медиците. На церемонията ще бъде отличен и най-възрастният лекар в България, който продължава да практикува.

  На награждаването ще присъстват министърът на здравеопазването проф. Николай Петров, издателят на вестник „24 часа” Венелина Гочева и главният редактор на изданието Борислав Зюмбюлев. На церемонията са поканени членовете на Комисията по здравеопазването на Народното събрание, представители на изпълнителната власт, на неправителствените организации на лекарите и стоматолозите и др.

  Инициативата „Лекарите, на които вярваме” се реализира от 2010 г. Всяка година номинираните от читателите на вестник „24 часа” лекари, спечелили доверието на своите пациенти, се включват в сборник „Лекарите, на които вярваме”.

  Предвидено е присъстващите на награждаването да участват в дебат по актуални теми на българското здравеопазване, определени от анкета на вестника.
сряда, 28/06/2017
четвъртък, 29/06/2017
петък, 30/06/2017
Последни законопроекти
Връзки
Държавен вестник
Държавен вестник
Официално издание на Република България
Регистър
Регистър
по Закона за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси
Регистър
Регистър
по Закона за пряко участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление
Студентската програма
Студентската програма
за законодателни проучвания в Народното събрание
Международна
Международна
парламентарна стипендия на Германския Бундестаг