Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Започна шестата сесия на 40-то Народно събрание
18/04/2007

Започна шестата сесия на 40-то Народно събрание

18 април 2007 г.

На първото заседание от шестата сесия на 40-то Народно събрание клетва положиха двама нови народни представители от Коалиция за България - Сияна Фудулова (заместник-областен управител на Добрич) и Иво Сеферов (заместник-областен управител на Варна). Те заеха местата на избраните за председател и член на Комисията за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия - Евтим Костадинов и Апостол Димитров.

Парламентът обсъди на първо четене промени в Закона за висшето образование, внесени от Татяна Калканова и група народни представители. Измененията ще бъдат гласувани утре в началото на пленарното заседание.

Народното събрание разгледа също и проекторешение за избиране на Мая Вапцарова за член на Съвета за електронни медии, внесено от депутати от ДПС. Гласуването на проекторешението ще бъде утре в началото на пленарното заседание.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

Избор на омбудсман

    Последни новини