Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Парламентът обсъди на второ четене промените в Наказателния кодекс
25/04/2007

Парламентът обсъди на второ четене промените в Наказателния кодекс

25 април 2007 г.

Народното събрание обсъди на заседанието си на 25 април 2007 г. на второ четене законопроекта за изменение и допълнение на Наказателния кодекс. Народните представители ще гласуват промените в закона на заседанието си утре, 26 април 2007 г.

Парламентът разгледа на второ четене текстове от законопроекта за електронните съобщения, уреждащи защитата на данните на крайните потребители, стандартите в областта на електронните съобщителни мрежи и/или услуги, изграждането и поддръжката им, както и контрола върху осъществяването на електронните съобщения.

Народното събрание разгледа и законопроект за ратифициране на Международната конвенция относно гражданската отговорност за щети, причинени от замърсяване с корабно гориво, приета през 2001 г. в Лондон. Гласуването на документа ще бъде утре, 26 април 2007 г.

Парламентът обсъди на първо четене промени в Закона за местното самоуправление и местната администрация, които предвиждат да отпадне изискването за образователен ценз за кметовете на общини и райони. Измененията, внесени от Марина Дикова (НДСВ) и група народни представители, ще бъдат гласувани утре.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

Избор на омбудсман

    Последни новини