Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Парламентът обсъди на първо четене законопроекта за изменение на Закона за бюджета на Националната здравноосигурителна каса за 2007 г.
14/11/2007

Парламентът обсъди на първо четене законопроекта за изменение на Закона за бюджета на Националната здравноосигурителна каса за 2007 г.

14 ноември 2007 г.

Народното събрание обсъди на заседанието си на 14 ноември 2007 г. на първо четене на законопроекта за изменение на Закона за бюджета на Националната здравноосигурителна каса за 2007 г.

Народните представители обсъдиха на второ четене законопроекта за допълнение на Закона за защита и законопроекта за изменение и допълнение на Закона за филмовата индустрия. Предвижда се гласуването на законопроектите да бъде на 15 ноември 2007 г.

Парламентът прекрати на заседанието си пълномощията като народен представител на Костадин Паскалев от Коалиция за България, който беше избран за кмет на Благоевград. Народното събрание прекрати пълномощията и на Тодор Костурски като народен представител от НДСВ, който беше избран за член на Комисията за регулиране на съобщенията.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на председател на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество

    Последни новини