Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Парламентът прие на първо четене промени в Закона за корпоративното подоходно облагане
20/11/2007

Парламентът прие на първо четене промени в Закона за корпоративното подоходно облагане

20 ноември 2007 г.

Народното събрание прие на заседанието си на 20 ноември 2007 г. на първо четене законопроекта за изменение и допълнение на Закона за корпоративното подоходно облагане, внесен от министерския съвет на 9 ноември 2007 г.

Народните представители гласуваха на заседанието си на първо четене и законопроекта на министерския съвет за изменение и допълнение на Закона за акцизите и данъчните складове.

Трима депутати от Коалиция за България и от НДСВ положиха клетва като народни представители в началото на извънредното заседание. Клетва като народни представители положиха Симеон Василев Симеонов, избран за депутат от Коалиция за България в 14-ти многомандатен избирателен район – Перник и Минка Стоянова Русева, избрана за депутат от Коалиция за България от 29-ти многомандатен избирателен район - Хасково. Клетва като народен представител от НДСВ положи и Съби Давидов Събев, избран за депутат от 7-ми многомандатен избирателен район - Габрово.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

Избор на омбудсман

    Последни новини