Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
На първо четене са приети шест законопроекта за промени в Закона за местните избори.
27/06/2003
На днешното пленарно заседание парламентът прие на първо четене шест законопроекта за изменение и допълнение на Закона за местните избори.
Вносители на проектите са Владимир Дончев и група народни представители от ПГ на НДСВ, Екатерина Михайлова и група народни представители от ПС на ОДС, Анастасия Мозер и група народни представители от ПС на ОДС, Сергей Станишев и група народни представители от ПГ на КБ, Младен Червеняков (ПГ на КБ), Ремзи Осман и Четин Казак (ПГ на ДПС).

Парламентът одобри на първо четене шестте законопроекта за изменение и допълнение на Закона за местното самоуправление и местната администрация, внесени от народни представители от ПГ на НДСВ, ПС на ОДС, ПГ на КБ и ПГ на ДПС.

Законопроектите за изменение и допълнение на Закона за административно-териториалното устройство на Република България с вносители Владимир Дончев и група народни представители от ПГ на НДСВ и Анастасия Мозер и група народни представители от ПС на ОДС са приети на първо четене.
Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

Избор на омбудсман

    Последни новини