Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на НС изпрати съболезнователна телеграма по повод трагичния инцидент с хеликоптер на ВВС
24/07/2003
ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ИЗПРАТИ СЪБОЛЕЗНОВАТЕЛНА ТЕЛЕГРАМА ПО ПОВОД ТРАГИЧНИЯ ИНЦИДЕНТ С ХЕЛИКОПТЕР НА ВВС


Председателят на Народното събрание проф. Огнян Герджиков изпрати днес съболезнователна телеграма до министъра на вътрешните работи г-н Георги Петканов и до министъра на отбраната г-н Николай Свинаров по повод трагичния инцидент с хеликоптер на Военновъздушните сили тази сутрин край Разлог, при който загинаха тричленният екипаж и един служител на Националната служба "Пожарна и аварийна безопасност".

"Моля чрез вас на семействата и близките на загиналите да бъдат предадени моите искрени съболезнования и дълбокото ми съжаление за трагичната смърт на четиримата достойни мъже. Вярвам, че цялото ни обществото скърби за пожертвалите живота си при изпълнение на служебния дълг. Споменът за загиналите в борбата с огнената стихия в името на сигурността и безопасността на гражданите ще бъде винаги жив в сърцата на всеки от нас", се казва в телеграмата на проф. Герджиков.
Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на председател на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество

    Последни новини