Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Съобщение на Парламентарния пресцентър относно върнат въпрос на народен представител
25/11/2009

Съобщение на Парламентарния пресцентър относно върнат въпрос на народен представител

25 ноември 2009 г.

На основание чл. 94, ал. 2, във връзка с чл. 9, ал. 1, т. 10 от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание, председателят на парламента Цецка Цачева върна на 25 ноември 2009 г. въпрос на народния представител Антон Кутев към министър-председателя Бойко Борисов, заради несъответствие с разпоредбите на правилника.

Съгласно изискванията на чл. 82, ал. 2 от Правилника към министър-председателя се отправят въпроси, които се отнасят до дейността на правителството.

На 25 ноември 2009 г. народният представител Антон Кутев е внесъл въпрос към министър-председателя относно „участието на фирми на бития Стоян Сарийски в строителството на софийското метро”.

Вашият въпрос не засяга дейността на администрацията на Министерския съвет и не следва да се реализира по реда на парламентарния контрол, пише до народния представител председателят на Народното събрание.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

Избор на омбудсман

    Последни новини