Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Финансовият министър Милен Велчев внесе по електронен път проектобюджета за 2004 г. в Народното събрание
31/10/2003
ФИНАНСОВИЯТ МИНИСТЪР МИЛЕН ВЕЛЧЕВ ВНЕСЕ ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ ПРОЕКТОБЮДЖЕТА ЗА 2004 г. ЗА ОБСЪЖДАНЕ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕМинистърът на финансите Милен Велчев внесе по електронен път за обсъждане в Народното събрание проектобюджета за 2004 г. Той изпрати чрез електронен подпис проекта за държавен бюджет за следващата година на председателя на Народното събрание проф. Огнян Герджиков. На внасянето присъства и председателят на парламентарната група на НДСВ Станимир Илчев. Председателят на парламента благодари на финансовия министър и на неговия екип, че отново в срок Народното събрание е получило проектобюджета и изрази надежда финансовият план за следващата година да е най-добрият, който България е имала. Това е бюджет, който очевидно е насочен към икономически растеж, отбеляза Огнян Герджиков и добави, че днес има среща с президента на Швейцария, за която България е една от приоритетните страни за инвестиране. Това означава, че България е страна със стабилно икономическо развитие, добави председателят на парламента.

Финансовият министър заяви, че внесеният проктобюджет ще бъде най-добрият за времето на прехода от 1989 г. досега. Той отбеляза, че това показват множество параметри, които дават основание проектобюджетът да бъде наречен бюджет на устойчивия икономически растеж и на просперитета.
Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

Избор на омбудсман

    Последни новини