Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
По повод трагичния инцидент в дома за деца с увреждания в естонския град Хаапсалу председателят на Народното събрание Цецка Цачева изпрати съболезнователен адрес до председателя на Държавното събрание на Естонската република Ене Ергма
21/02/2011

По повод трагичния инцидент в дома за деца с увреждания в естонския град Хаапсалу председателят на Народното събрание Цецка Цачева изпрати съболезнователен адрес до председателя на Държавното събрание на Естонската република Ене Ергма.

«Дълбоко съм потресена от трагедията в крайбрежния естонски град Хаапсалу, при която нелепо загинаха деца. В деня на национален траур изразявам скръбта на народните представители от българския парламент”, пише Цецка Цачева в съболезнователното писмо.

„Присъединяваме се към траура на цялото естонско общество и сме дълбоко съпричастни с мъката на потопените в скръб семейства на децата. Моля да приемете и съчувствието ми към личната Ви мъка в този страшен момент, защото ми е известна Вашата ангажираност към младото поколение”, пише още в съболезнователния адрес председателят на Народното събрание.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект на Конституция на Република България

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на членове на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на председател и членове на Комисията за защита на личните данни

Избор на председател на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на член на Централната избирателна комисия

    Последни новини