Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Народните представители почетоха с минута мълчание паметта на жертвите от катастрофалното земетресение и цунами в Япония
18/03/2011

Народните представители почетоха с минута мълчание паметта на жертвите от катастрофалното земетресение и цунами в Япония. Вече седми ден светът е съпричастен и солидарен не само с мъката от голямата трагедия, но и с усилията на японския народ да преодолее огромните последици, подчерта председателят на парламента Цецка Цачева в началото на пленарното заседание. Тя допълни, че днес България има едно послание – изпитанията трябва да направят света по-силен и още по-солидарен.

Искрено скърбим за жертвите и вярваме, че японският народ, с помощта на своите приятели по света, ще успее да възстанови спокойствието и нормалния ритъм на живот, отбеляза още председателят на Народното събрание.

По-късно Цецка Цачева се разписа в съболезнователната книга в памет на жертвите от разрушителното земетресение в посолството на Япония в Република България.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на председател на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

    Последни новини