Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание изпрати съболезнователна телеграма до семейството на Николай Хайтов
01/07/2002
ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ИЗПРАТИ СЪБОЛЕЗНОВАТЕЛНА ТЕЛЕГРАМА ДО СЕМЕЙСТВОТО И БЛИЗКИТЕ НА НИКОЛАЙ ХАЙТОВПредседателят на Народното събрание проф. Огнян Герджиков изпрати съболезнователна телеграма до семейството, близките и роднините на Николай Хайтов, в която се казва:

"С дълбока скръб приех тъжната вест за кончината на бележития български белетрист, публицист, драматург и общественик Николай Хайтов.
Авторът на световноизвестния сборник "Диви разкази" ще остане завинаги в пантеона на класиците на българската литература. Ще помним Николай Хайтов като личност с ярко присъствие, която винаги гордо отстояваше своята достойна гражданска позиция за съхраняване и развитие на българската духовност и култура.
В този тъжен за вас ден приемете моите и на Народното събрание на Република България най-искрени съболезнования и съчувствия.

Поклон пред светлата памет на Николай Хайтов !"
Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на председател на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество

    Последни новини