Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Михаил Миков изпрати съболезнователни адреси до председателите на Сената и на Камарата на депутатите на Румъния
25/06/2013

Председателят на Народното събрание Михаил Миков изпрати съболезнователни адреси до председателя на Сената на Румъния Крин Антонеску и председателя на Камарата на депутатите на Румъния Валериу Згоня. В писмата се казва:

„Дълбоко съм покрусен от вестта за злощастната катастрофа в Черна гора, отнела живота на много Ваши сънародници. Моля, приемете израза на най-дълбоките ми съболезнования. В този тежък момент позволете ми да изразя най-искрената приятелска и човешка съпричастност и солидарност на депутатите в 42-рото Народно събрание и на целия български народ“.

„Приятелска България скърби заедно с вас и споделя мъката, причинена от трагичната злополука. Искрено вярвам, че благодарение на навременните усилия на властите, медицинските и спасителните екипи животът на ранените при тежката катастрофа ще бъде спасен“, пише председателят на парламента в съболезнователните адреси.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект на Конституция на Република България

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на председател и членове на Комисията за защита на личните данни

Избор на член на Централната избирателна комисия

Избор на председател на Икономическия и социален съвет

    Последни новини