Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Михаил Миков поздрави състезателките от женския национален отбор по волейбол за победата им над отбора на Бразилия на турнира в Пуерто Рико
12/08/2013

Председателят на Народното събрание Михаил Миков изпрати на 12 август 2013 г. поздравителен адрес до състезателките от женския национален отбор по волейбол за победата им над отбора на Бразилия на турнира от Световната „Гран При“ в Пуерто Рико.

„Най-топло и от сърце ви поздравявам по повод забележителната ви победа над олимпийския шампион по волейбол – отбора на Бразилия, на турнира от Световната „Гран При“, пише в писмото си Михаил Миков.

„С категоричния си триумф вие за пореден път демонстрирахте безспорните си качества на спортисти от най-високо световно ниво. Вашият изключителен подвиг, с който зарадвахте не само почитателите на волейбола, но и всеки български гражданин, е красноречив израз на силата на вашия спортен дух. Той е убедително доказателство за традициите и професионализма в националната ни школа по волейбол“, се посочва в писмото.

В поздравителния адрес председателят на Народното събрание изразява увереност, че българският женски отбор е способен да изкачи всеки един връх, към който се е устремил.

„Вярвам във вашата упоритост, във вашето майсторство, във вашата отдаденост на каузата на националния ни женски волейбол!”, пише в адреса председателят на парламента.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

Избор на омбудсман

    Последни новини