Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Михаил Миков изпрати съболезнователен адрес до семейството, роднините и близките на проф. Николай Василев
13/02/2014

Председателят на Народното събрание Михаил Миков изпрати съболезнователен адрес до семейството, роднините и близките на проф. Николай Василев.

«Разделихме се с уважаван учен и авторитетен университетски преподавател, с личност, която излъчваше гражданско и интелектуално достойнство. Проф. Николай Василев остави ярка диря и в политическия живот на България, посвещавайки години от своя живот на утвърждаването на демократичните ценности, на общия стремеж за напредък и благоденствие на страната ни», пише председателят на парламента. Той отбелязва, че вдъхновената му академична и публицистична дейност остават образец за подражание.

«Няма да забравим и всеотдайната му работа като вицепремиер и министър на образованието и науката», посочва председателят на Народното събрание.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект на Конституция на Република България

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на членове на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на председател и членове на Комисията за защита на личните данни

Избор на председател на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на председател на Централната избирателна комисия

    Последни новини