Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Народното събрание почете с едноминутно мълчание паметта на депутата от Коалиция за България Димчо Михалевски
18/02/2014

С едноминутно мълчание Народното събрание почете паметта на депутата от Коалиция за България Димчо Михалевски. Напусна ни Димчо Михалевски, наш колега от 41-то и 42-рото Народно събрание, депутат от Смолянски и Бургаски многомандатни райони, съобщи в пленарната зала председателят на парламента Михаил Миков.

Отиде си един млад човек, когото всички народни представители познаваха с добро, посочи Михаил Миков. Той отбеляза, че Димчо Михалевски с неустоима сила е отстоявал политическите си идеи, влизал е подготвен в политически битки, печелил ги е и се е отдавал на обществото и на България. Любящ баща, вярващ в бъдещето на България, така определи председателят на парламента Димчо Михалевски.

Димчо Михалевски е роден на 24 октомври 1965 г. в Кърджали. Той
беше заместник-министър на регионалното развитие в правителството на Сергей Станишев. В 42-рото Народно събрание беше председател на Комисията по регионална политика и местно самоуправление и заместник-председател на Парламентарната група на Коалиция за България.

По предложение на председателя на парламента Михаил Миков народните представители решиха да прекратят днешното пленарно заседание.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на членове на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на председател и членове на Комисията за защита на личните данни

Избор на заместник-председател на КФН, ръководещ управление „Застрахователен надзор“, и на член на КФН

Избор на заместник-омбудсман

Избор на председател на Комисията за енергийно и водно регулиране

    Последни новини