Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Цецка Цачева поздрави Стоянка Мутафова по повод нейния 93-ти рожден ден
02/02/2015

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева изпрати на 2 февруари 2015 г. поздравителен адрес по повод 93-ия рожден ден на голямата българска актриса Стоянка Мутафова.

„Всяко определение за Вашия невероятен талант ще звучи като клише. Голяма, необятна, неизчерпаема, дръзка, помитаща с огромния си талант сивото и грозното в света около нас. Вие сте национално културно богатство, което е дало на поколения българи радостта от многобройните сценични изяви”, пише в поздравлението си председателят на парламента.

Днешният ден е поредното доказателство, че Вие излизате извън всички категории за сравнение, че за големия талант времето спира, подчертава Цецка Цачева. „На своя 93-ти рожден ден отново сте на сцената в прекрасния спектакъл на Ст. Л. Костов „Скакалци“. Това сякаш не ни учудва, защото сцената е Вашият дом, вашата лична съдба”, посочва председателят на Народното събрание.

„Бъдете жива и здрава, радвайте ни! Нека Вашата неизчерпаема енергия, очарование и мъдрост все така да правят делника ни по-усмихнат. А ние – Вашите почитатели, ще продължаваме да Ви обичаме”, пише в поздравителния адрес председателят на парламента.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

Избор на омбудсман

    Последни новини