Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Цецка Цачева участва в откриването на новата сграда „Науката и младежта” в базата на Фондация „Миню Балкански” в село Оряховица
13/06/2015
Председателят на Народното събрание Цецка Цачева участва в откриването на новата сграда „Науката и младежта” в базата на Фондация „Миню Балкански” в село Оряховица. Тя поздрави проф. Минко Балкански и целия екип на фондацията за родолюбивата им дейност, за това, че откриват млади таланти и за помощта, която им дават, за да достигнат върховете на науката.

Професор Балкански е не само голям учен, голям родолюбец, тръгнал от прашните пътеки на нашия Балкан към големия свят, получил признанието на този свят и на най-престижните университети, но преди всичко той е и голям българин, не забравил корените си, милеещ за родното, отбеляза Цецка Цачева.

Убедена съм, че комплексът в Оряховица ще продължи да бъде място за придобиване на нови знания от младите хора, с които в бъдеще ще се гордеем с основание, допълни председателят на Народното събрание.

Цецка Цачева поздрави също и организаторите и участниците в годишната национална конференция „Морал, етика и гражданско общество”, организирана от фондацията.
Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на председател на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

    Последни новини