Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Парламентът почете с минута мълчание паметта на председателя на 38-ото Народно събрание Йордан Соколов
24/02/2016
Парламентът почете с минута мълчание паметта на председателя на 38-ото Народно събрание Йордан Соколов.

Напусна ни Йордан Соколов – голям български юрист, политик и държавник, председател на 38-ото Народно събрание, народен представител в 37-ото, 38-ото и 39-ото Народно събрание, отбеляза председателят на Народното събрание Цецка Цачева. Своето ярко присъствие в политическия и държавния живот на България Йордан Соколов посвети на утвърждаването на демократичните ценности, на напредъка и благоденствието на страната ни, посочи тя.

Председателят на Народното събрание подчерта, че Йордан Соколов ще бъде помнен като един от мъдрите, зрелите и отговорни политици на българския преход, като честен и принципен държавник, който във всичките си политически действия е следвал своите принципи и морал. Приносът му за демократичния напредък и европейския път на България винаги ще бъде помнен и почитан от обществото ни, добави Цецка Цачева.
Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на председател на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

    Последни новини