Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Цецка Цачева изпрати съболезнователен адрес до председателя на Великото национално събрание на Турция Исмаил Кахраман
12/12/2016

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева изпрати съболезнователен адрес до председателя на Великото национално събрание на Република Турция Исмаил Кахраман.

Потресена съм от вестта за кървавите атентати в Истанбул, при които загинаха десетки хора, а стотици бяха ранени, пише председателят на парламента до турския си колега. Цецка Цачева изразява от свое име и от името на народните представители искрени съболезнования и съчувствие към скръбта на семействата и близките на жертвите и пожелава скорошно възстановяване на ранените.

България винаги остро и категорично е осъждала всички форми на тероризъм, които са посегателство срещу съвременната цивилизация, заявява в съболезнователния адрес председателят на Народното събрание Цецка Цачева.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект на Конституция на Република България

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на председател и членове на Комисията за защита на личните данни

Избор на член на Централната избирателна комисия

Избор на председател на Икономическия и социален съвет

    Последни новини