Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
По повод Международния ден на детето – 1 юни специални гости на Народното събрание бяха малките изпълнители от вокална група „Бон-Бон”
01/06/2017
По повод Международния ден на детето – 1 юни специални гости на Народното събрание бяха малките изпълнители от вокална група „Бон-Бон”. Те изпълниха детските песни „Малката калинка”, „Жаба Жабурана” и „Споделена обич”.

„Днес е най-прекрасният ден, днес е денят на детето, това дете, което живее във всеки един от нас”, отбеляза заместник-председателят на Народното събрание Цвета Караянчева при представянето на младите таланти. Тя благодари на децата за това, че с песните си правят народните представители съпричастни с тяхното творчество.

Вие сте цветята на света, цветята на живота, обърна се Цвета Караянчева към малките изпълнители. Тя им пожела  от свое име, от името на председателя на Народното събрание Димитър Главчев и на народните представители щастливо детство, много усмивки и подаръци. Това е вашият ден, а вие сте най-важните за нас, добави заместник-председателят на парламента.

Детска вокална група „Бон-Бон” гостува в Народното събрание по покана на депутатите от Комисията по образованието и науката. Народни представители от всички парламентарни групи се насладиха на изпълненията на малките певци.
Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект на Конституция на Република България

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на членове на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на председател и членове на Комисията за защита на личните данни

Избор на председател на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на председател на Централната избирателна комисия

    Последни новини