Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Димитър Главчев изпрати съболезнователен адрес до председателя на Събранието на Португалската република
19/06/2017

Председателят на Народното събрание Димитър Главчев изпрати   съболезнователен адрес до председателя на Събранието на Португалската република Едуарду Феру Родригеш, в което заявява, че следи с дълбока загриженост тревожните новини за опустошителните пожари в страната.

„Покрусени сме от многобройните човешки жертви, които причинява огнената стихия. В този тежък за Португалия момент позволете ми да изразя моите и на колегите ми народни представители от 44-тото Народно събрание на Република България съболезнования и съчувствие към близките и семействата на жертвите, към Вас и към депутатите от Събранието на Републиката”, заявява Димитър Главчев.

„Убеден съм, че Вашият приятелски народ ще надмогне мъката и с общите усилия на държавата и гражданите последиците от тази огромна по мащабите си трагедия скоро ще бъдат преодоляни”, пише председателят на парламента.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект на Конституция на Република България

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на председател и членове на Комисията за защита на личните данни

Избор на член на Централната избирателна комисия

Избор на председател на Икономическия и социален съвет

    Последни новини