Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Димитър Главчев изпрати поздравителен адрес до Волфганг Шойбле по повод избирането му за председател на Бундестага на Федерална република Германия
24/10/2017

Председателят на Народното събрание Димитър Главчев изпрати поздравителен адрес до Волфганг Шойбле по повод избирането му за председател на Бундестага на Федерална република Германия.

„Убеден съм, че този избор е заслужено признание за Вашия  доказан обществен и професионален авторитет като голям политик, държавник и лидер“, отбеляза председателят на парламента. Димитър Главчев изразява надежда да продължи укрепването и активното развитие на традиционно добрите контакти между парламентите на Република България и на Федерална република Германия в интерес на двата приятелски народа и на общото бъдеще в Европейския съюз.

В поздравителния адрес председателят на Народното събрание потвърждава готовността на депутатите от 44-тото Народно събрание за разширяване на ползотворния диалог и сътрудничество между българския парламент и Бундестага на Федерална република Германия.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на председател на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

    Последни новини