Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Народното събрание почете с едноминутно мълчание паметта на жертвите от наводненията в Бургаско
26/10/2017
Народното събрание почете с едноминутно мълчание паметта на жертвите от наводненията в Бургаско. Народните представители изразиха своите дълбоки съболезнования и съчувствие към семействата и близките на загиналите.

В началото на пленарното заседание председателят на Народното събрание Димитър Главчев отбеляза, че страната ни скърби за жертвите от наводненията в Бургаско, а в Община Камено е Ден на траур в памет на загиналите.

Солидарни сме със скръбта и болката на семействата и близките на загиналите и ги уверяваме, че не са сами в тези мигове на изпитания, подчерта председателят на парламента. Той изрази искрена съпричастност към всички жители на засегнатите от бедствието райони.

Най-важното в момента е държавните органи, местната власт и гражданите да обединим усилията си за преодоляване на последиците от водната стихия, заяви Димитър Главчев.

Народното събрание започна работа с обсъждане на първо четене на законопроект за допълнение на Закона за ограничаване на административното регулиране и административния контрол върху стопанската дейност.
Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

 Обявление за провеждане на процедура за подбор на кандидати за член на Европейския комитет за предотвратяване на изтезанията и нечовешкото или унизително отнасяне или наказание

Проект на Конституция на Република България

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на председател и членове на Комисията за защита на личните данни

Избор на член на Централната избирателна комисия

Избор на председател на Икономическия и социален съвет

Избор на генерален директор на Българската телеграфна агенция

    Последни новини