Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и народни представители присъстваха на тържествената заря-проверка по повод 140-ата годишнина от Освобождението на България.
03/03/2018
На церемонията, която се проведе  пред паметника на Цар Освободител в София, с минута мълчание и падане на колене беше почетена паметта на загиналите за свободата на България. Изпълнен беше националният химн, поднесени бяха венци и цветя.

На тържествената заря-проверка присъстваха президентът на Република България Румен Радев, който прие почетния строй на представителните части на Българската армия, министър-председателят Бойко Борисов, министърът на отбраната Красимир Каракачанов, Негово Светейшество Българският патриарх Неофит и Негово Светейшество Московският и на цяла Русия патриарх Кирил, столичният кмет Йорданка Фандъкова, дипломати, много граждани.
Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

Избор на председател и членове на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на управител на НЗОК

    Последни новини