Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Женски народен хор „София“ към Народно читалище „Бъднина – 1982 г.“ гостува на Народното събрание и поздрави дамите по повод 8 март
08/03/2018

Женски народен хор „София“ към Народно читалище „Бъднина – 1982 г.“ от район Младост гостува на Народното събрание и поздрави дамите по повод 8 март.

Председателят на парламента Цвета Караянчева благодари на хора и отбеляза, че тяхното майсторско акапелно пеене им е донесло много заслужени награди. Тя пожела на всички дами, които празнуват 8 март, да бъдат здрави, красиви, истински, да бъдат себе си.

Женският народен хор посети Народното събрание по покана на народния представител от ПГ на ПП ГЕРБ Мария Илиева. Хорът с диригент Милена Ставрева изпълнява обработен фолклор на тригласното акапелно пеене. За 8-те години от създаването си е спечелил 6 златни и 3 сребърни медала от международни и национални фестивали.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на членове на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на председател и членове на Комисията за защита на личните данни

Избор на заместник-председател на КФН, ръководещ управление „Застрахователен надзор“, и на член на КФН

Избор на заместник-омбудсман

Избор на подуправител на Националния осигурителен институт

Избор на председател на Комисията за енергийно и водно регулиране

    Последни новини