Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева разговаря с представители на дамски организации във Варна
20/03/2018

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева разговаря с представители на дамски организации във Варна. На срещата те представиха своята съвместна работа в полза на нуждаещи се техни съграждани и поставиха въпроси, свързани със законопроектите за доброволчеството, за възрастните хора, както и за евентуални промени в Закона за закрила на детето.

Благодаря ви за това, което правите, обърна се Цвета Караянчева към представителките на неправителствения сектор. Хубаво е, че сте обединени, че сте заедно и е достойно за възхищение това, което успявате да направите в полза на обществото чрез подкрепа за най-уязвимите наши съграждани, подчерта тя. Председателят на Народното събрание се ангажира да отнесе въпросите на представителките на неправителствения сектор към народните представители от ресорните парламентарни комисии.

В срещата участваха представители на Асоциация „Да съхраним жената“, Зонта клуб, Inner Wheel Club Varna.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

Избор на омбудсман

    Последни новини