Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Красимир Велчев беше преизбран за председател на Комитета по икономически, търговски, технологични и екологични въпроси на ПАЧИС
28/03/2018
Народният представител Красимир Велчев беше единодушно преизбран за председател на Комитета по икономически, търговски, технологични и екологични въпроси на Парламентарната асамблея на Черноморското икономическо сътрудничество (ПАЧИС). На 28 март 2018 г. в парламента на Румъния беше открито 50-тото заседание на Комитета по икономически, търговски, технологични и екологични въпроси на организацията.

Председателят на Комисията по вероизповеданията и правата на човека на Народното събрание ще бъде начело на комитета за втори пореден мандат. За първи път Красимир Велчев пое поста през октомври 2015 г.

Ръководителят на делегацията на Народното събрание в ПАЧИС и заместник-председател на Асамблеята Петър Кънев представи пред участниците в заседанието доклад по проблемите на дигитализацията на икономиката.
Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

Избор на омбудсман

    Последни новини