Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева изразява дълбоки съболезнования към семействата и близките на загиналите при тежката катастрофа на автомагистрала „Тракия“
14/04/2018
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева изразява дълбоки съболезнования към семействата и близките на загиналите при тежката катастрофа на автомагистрала „Тракия“.

„С дълбока скръб приех новината за ужасяващата катастрофа на автобус, която отне живота на български граждани.  В този тежък за вас момент, позволете ми да споделя най-искрена и човешка съпричастност и солидарност“, отбелязва Цвета Караянчева.

Тя изразява увереност, че отговорните институции ще направят всичко възможно причините за инцидента да бъдат открити и ще бъдат предприети необходимите мерки за ограничаване на войната по пътищата, подчертава председателят на парламента. Цвета Караянчева пожелава скорошно възстановяване на ранените граждани.

Националният флаг на двете сгради на Народното събрание беше спуснат наполовина в днешния ден на национален траур в памет на жертвите.
Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

Избор на омбудсман

    Последни новини