Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Народното събрание прие...
20/10/2004
Народното събрание прие:
1.Решение за предсрочно освобождаване на заместник-председател на Комисията за финансов надзор.
2. Решение за удължаване срока на Временната анкетна комисия за проучване на данните, свързани с трагичната катастрофа в река Лим.
3. Закон за ратифициране на Меморандума за разбирателство между правителството на Република България и Върховното главно командване на Обединените въоръжени сили на НАТО в Европа и Щаба на Върховния главнокомандващ на НАТО по трансформацията относно осигуряването на поддръжка от страната домакин за провеждане на операции и учения на НАТО.
4. На първо четене законопроекти за изменение и допълнение на Закона за данък върху добавената стойност (Вносители: Петър Жотев и група народни представители, 29.9.2004 г.; Министерски съвет, 11.10.2004 г.; Анастасия Мозер и група народни представители, 13.10.2004 г.).

Депутатите започнаха първото четене на законопроекти за изменение и допълнение на Закона за облагане доходите на физическите лица.
Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект на Конституция на Република България

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на председател и членове на Комисията за защита на личните данни

Избор на член на Централната избирателна комисия

Избор на председател на Икономическия и социален съвет

    Последни новини