Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Морето и топлите слънчеви лъчи е претворила в картините си младата художничка и репортер Деница Гацинска, която гостува с изложба в Народното събрание
06/12/2018

Морето и топлите слънчеви лъчи е претворила в картините си младата художничка и репортер Деница Гацинска, която гостува с изложба в Народното събрание. Експозицията беше открита на 6 декември 2018 г. от председателя на Народното събрание Цвета Караянчева.

В картините си Деница Гацинска е вложила много любов, топлина и красота, която всеки един от нас може да усети, отбеляза при откриването на изложбата Цвета Караянчева. Тя подчерта, че младата авторка не е само художник, но и журналист и й пожела да продължи да радва своите почитатели с красивите си творби. Хубаво и приятно е, когато в зимния ден си обгърнат с толкова много топлина, красота и уют, добави председателят на парламента.

Голяма част от картините, включени в изложбата, са създадени в слънчевия Созопол, посочи авторката Деница Гацинска. Тя поздрави всички присъстващи с Никулден и им пожела здраве, щастие и много успехи. Деница Гацинска изрази благодарност към председателя на Народното събрание Цвета Караянчева и към парламента за възможността да представи картините си в Народното събрание.

В изложбата са включени повече от 20 платна на Деница Гацинска. Те представят различни сюжети – морето, слънцето, исторически сгради и др.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

Избор на председател и членове на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на управител на НЗОК

    Последни новини