Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
В навечерието на коледните празници танцьорите и музикантите от фолклорен ансамбъл „Българе“ поздравиха народните представители
21/12/2018

В навечерието на коледните празници танцьорите и музикантите от фолклорен ансамбъл „Българе“ поздравиха народните представители. Те гостуваха в Народното събрание по покана на председателя на парламента Цвета Караянчева и огласиха сградата с традиционни коледарски песни и наричания за здраве.

Надявам се, че след вашите песни, танци и ритуали в парламента ще има дух на разбирателство, консенсус и добри отношения между народните представители, каза председателят на Народното събрание. Цвета Караянчева благодари на изпълнителите за пресъздадения обичай коледуване и пожела на всички присъстващи здраве, сила и упоритост през новата година. Нека раздаваме щастие на хората, защото един човек е щастлив, когато прави щастливи всички около себе си, завърши тя.

Ръководителят на ансамбъл „Българе“  Христо Димитров отправи пожелания към народните представители за здраве, късмет, щастие, любов и берекет.

След това танцьорите обиколиха с автентично хоро кулоарите на Народното събрание.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

Избор на омбудсман

    Последни новини