Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Народните представители поздравиха мюсюлманите в България по повод свещения празник Курбан Байрам
31/07/2020

В началото на пленарното заседание председателят на Народното събрание Цвета Караянчева поздрави нашите сънародници – мюсюлмани по повод свещения празник Курбан Байрам. Тя им пожела здраве, мир и благоденствие.

Този светъл празник е повод да размислим върху ценностите на добротата, състрадателността, толерантността и уважението към другия и отново да изразим волята си всички български граждани да живеем в разбирателство, подчерта Цвета Караянчева.

Заместник-председателят на ПГ на ДПС Йордан Цонев поздрави от името на групата всички мюсюлмани в България и им пожела здраве и успехи. Курбан Байрам е празник на опрощението, на милосърдието, на укрепването на вярата, на взаимопомощта, особено ценни в днешните сложни времена, подчерта той.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

 Обявление за провеждане на процедура за подбор на кандидати за член на Европейския комитет за предотвратяване на изтезанията и нечовешкото или унизително отнасяне или наказание

Проект на Конституция на Република България

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на председател и членове на Комисията за защита на личните данни

Избор на член на Централната избирателна комисия

Избор на председател на Икономическия и социален съвет

Избор на генерален директор на Българската телеграфна агенция

    Последни новини