Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Парламентарна делегация на Комисията по външна политика посети Швеция
22/03/2006
ПАРЛАМЕНТАРНА ДЕЛЕГАЦИЯ НА КОМИСИЯТА ПО ВЪНШНА ПОЛИТИКА ПОСЕТИ ШВЕЦИЯ

Делегация на Комисията по външна политика, водена от председателя на комисията Соломон Паси, беше на официално посещение в Кралство Швеция от 20 до 22 март 2006 г. В делегацията участваха народните представители Анастасия Мозер, Николай Камов и Константин Димитров.

Делегацията се срещна с председателя на парламента на Кралство Швеция Бьорн фон Сюдов, със своите колеги от Комисията по външна политика, с Комисията по европейските въпроси и с делегацията на шведския парламент към ОССЕ. Българските депутати представиха приоритетите на законодателната и правителствената дейност във връзка с успешното приключване на процеса на присъединяване на България към Европейския съюз. Делегацията получи поздравление за отбелязания прогрес на България в процеса на присъединяване.

Българските парламентаристи бяха информирани, че ратификацията на Договора за присъединяване на България към ЕС със сигурност ще бъде гласувана на 9 май 2006 г., което по тържествен начин ще свърже България с честването на Деня на Европа в Швеция.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на членове на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на председател и членове на Комисията за защита на личните данни

Избор на заместник-председател на КФН, ръководещ управление „Застрахователен надзор“, и на член на КФН

Избор на заместник-омбудсман

Избор на подуправител на Националния осигурителен институт

Избор на председател на Комисията за енергийно и водно регулиране

    Последни новини