Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание поздрави световните шампиони Албена Денкова и Максим Стависки
27/03/2006
ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ПОЗДРАВИ СВЕТОВНИТЕ ШАМПИОНИ АЛБЕНА ДЕНКОВА И МАКСИМ СТАВИСКИ

Председателят на Народното събрание Георги Пирински изпрати днес, 27 март 2006 г., поздравителен адрес до световните шампиони във фигурно пързаляне Албена Денкова и Максим Стависки.
В писмото на Георги Пирински се казва:

“Приемете моите искрени поздравления по случай блестящо спечелената световна титла. От все сърце споделям радостта на всички българи и многобройните ваши почитатели по света.

Победният ви триумф в Калгари е напълно заслужено признание за изключителния ви талант да творите поезия на леденото поле. Убеден съм, че завоюваната от вас първа световна титла в историята на българското фигурно пързаляне ще се превърне и във вдъхновяващ пример за много млади състезатели да се отдадат на безкрайно взискателния ви, но така завладяващ и прекрасен спорт.

Приемете приятелските ми пожелания за нови върхови спортни постижения, за много здраве и щастие”, се казва в поздревителния адрес на председателя на Народното събрание.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

Избор на омбудсман

    Последни новини