Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Парламентът прие на второ четене промените в законите за енергетиката и за политическите партии
25/08/2006
ПАРЛАМЕНТЪТ ПРИЕ НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ ПРОМЕНИТЕ В ЗАКОНИТЕ ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА И ЗА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ

На заседанието си на 25 август 2006 г. Народното събрание прие окончателно на второ четене промените в Закона за енергетиката и промените в Закона за политическите партии.

Парламентът ще проведе извънредно заседание на 29 август 2006 г., от 14.00 часа. В дневния ред на заседанието са: обсъждане на първо четене на законопроект за достъп и използване на документите на Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия, внесен от Иван Костов и група народни представители, законопроект за разкриване на документите и обявяване на принадлежност към бившата Държавна сигурност или бившето Разузнавателно управление на Генералния щаб, внесен от Петър Стоянов и група народни представители, и законопроекта за достъп до документите и обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и Разузнавателното управление на Българската народна армия, внесен от Касим Дал и група народни представители.
Ратификация на Меморандума за разбирателство между Европейската общност и Република България за участието на Република България България в Програмата Марко Поло, първото четене на два законопроекта за промени в Закона за акцизите и данъчните складове и на законопроекта за лекарствените продукти в хуманната медицина, са също в програмата на извънредното заседание. В нея са и второто четене на измененията в Наказателния кодекс и на законопроектът за съсловната организация на магистър-фармацевтите.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

Избор на омбудсман

    Последни новини