Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Парламентарни комисии
Парламентарна анкетна комисия за проучване на случаи, при които има факти, данни и документално аргументирани публични разследвания, включително и на прекратени дела и преписки за корупция по високите етажи на властта, довели до лично облагодетелстване на определени лица, ощетяване и значителни вредни последици за държавата
Заседанието на Комисията на 14.02.2013 г. ще се проведе от 18 ч. в зала "Запад" на НС.
14/02/2013
Председателят на Комисията за борба с корупцията по високите етажи на властта Яне Янев пренасрочи днешното заседание за 18.00 часа в зала Запад на Народното събрание.
Най-важната тема от дневният ред на обществото е наглостта на електроразпределителните дружества и високите цени на електроенергията, която са принудени да плащат гражданите. Затова изслушването на ръководството на ЧЕЗ, съвместно с председателите на ДКЕВР, Комисията за защита на потребителите и Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол не търпи отсрочка и заседанието на Комисията няма да се отлага за друг ден.
На заседанието ще присъстват и заместник-главния прокурор Камен Михов и министъра на икономиката и енергетиката Делян Добрев.