Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Програма за парламентарен контрол
Парламентарен контрол
09/02/2007
Начало - 12.30 часа

I. Даниел Вълчев, Заместник министър-председател и министър на образованието и науката ще отговори на:

1. Въпрос от н.п. СТАНИСЛАВ ТОДОРОВ СТАНИЛОВ относно проблеми с приема на задграничните българи за докторанти и специализанти.


II. Пламен Орешарски, Министър на финансите ще отговори на:

1. Въпрос от н.п. МАРТИН ДИМИТРОВ ДИМИТРОВ относно въвеждането на два номера по фактурите за ДДС.
2. Въпрос от н.п. ПЕТЪР ВЛАДИМИРОВ ДИМИТРОВ относно предварителните резултати от изпълнението на държавния бюджет на Република България за 2006 г.
3. Въпрос от н.п. НЕНО НЕНОВ ДИМОВ относно увеличаването на данъчните оценки през 2007 г..


III. Румен Петков, Министър на вътрешните работи ще отговори на:

1. Питане от н.п. ЕКАТЕРИНА ИВАНОВА МИХАЙЛОВА относно действия на Министерството на вътрешните работи за прилагането на новия закон на министерството.
2. Въпрос от н.п. ДЕСИСЛАВ СЛАВОВ ЧУКОЛОВ относно трансгранична престъпност, идваща от Румъния.

На основание чл. 78, ал. 4 от ПОДНС, поради отсъствие по уважителни причини на народния представител Минчо Христов, се отлага отговорът на негово питане към министъра на финансите Пламен Орешарски.
Поради отсъствие от страната, в заседанието за парламентарен контрол не могат да участват министър-председателят на Република България Сергей Станишев, заместник министър-председателят и министър на външните работи Ивайло Калфин, министърът на икономиката и енергетиката Румен Овчаров, и министърът на отбраната Веселин Близнаков.
Поради ползване на отпуск, в заседанието за парламентарен контрол не могат да участват министърът на околната среда и водите Джевдет Чакъров, и министърът на земеделието и горите Нихат Кабил.
Форма за търсене
Ключова дума