Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Програма за парламентарен контрол
Парламентарен контрол
11/09/2009
I. Бойко Борисов, Министър-председател на Република България ще отговори на:

1. Питане от н.п. ЛЪЧЕЗАР БЛАГОВЕСТОВ ТОШЕВ относно политиката и намеренията на правителството по препоръките на Парламентарната Асамблея на Съвета на Европа, съдържащи се в Резолюция 1211/2000 за Спазване на задълженията и ангажиментите от страна на България.

2. Питане от н.п. ИВАН ЙОРДАНОВ КОСТОВ и МАРТИН ДИМИТРОВ ДИМИТРОВ относно поправяне на щети, нанесени на българската държава от бившия министър-председател Симеон Сакскобургготски.

II. Цветан Цветанов, Заместник министър-председател и министър на вътрешните работи ще отговори на:

1. Въпрос от н.п. ОГНЯН ДИМИТРОВ ТЕТИМОВ относно бездействието на полицията в гр. Петрич и неспазването на закона за обществения ред.

III. Николай Младенов, Министър на отбраната ще отговори на:

1. Въпрос от н.п. ЕВГЕНИЙ ЖЕЛЕВ ЖЕЛЕВ относно сегашния статут на военен полигон "Змейово".

IV. Мирослав Найденов, Министър на земеделието и храните ще отговори на:

1. Въпрос от н.п. ПЕНКО АТАНАСОВ АТАНАСОВ относно изплащането на директните плащания за площ и национални доплащания на земеделските производители.

2. Въпрос от н.п. ПЕНКО АТАНАСОВ АТАНАСОВ относно възстановяването на акцизните ставки на горива за земеделски производители.

На основание чл. 83, ал. 3 от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание, отлагане на отговори със седем дни са поискали:
- министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков - на въпрос от народния представител Иван Николаев Иванов;
- министърът на околната среда и водите Нона Караджова - на въпрос от народния представител Огнян Тетимов;
- министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев - на въпрос от народния представител Валентин Николов.
.
.
Николай Младенов, Министър на отбраната:Писмен отговор на въпрос от н.п. СПАС ЯНЕВ ПАНЧЕВ, относно статута на построените през последната година детски градини, общежития и социални домове в системата на Министерство на отбраната (връчен на 11 септември 2009 г.).Вежди Рашидов, Министър на културата:Писмен отговор на въпрос от н.п. ЛЪЧЕЗАР БЛАГОВЕСТОВ ТОШЕВ, относно запазването на гроба на бележития възрожденски художник Николай Павлович (връчен на 11 септември 2009 г.).===Бойко Борисов, Министър-председател на Република България:Устен отговор в заседанието на 11 септември 2009 г. на питане от н.п. ЛЪЧЕЗАР БЛАГОВЕСТОВ ТОШЕВ, относно политиката и намеренията на правителството по препоръките на Парламентарната Асамблея на Съвета на Европа, съдържащи се в Резолюция 1211/2000 за Спазване на задълженията и ангажиментите от страна на България.Устен отговор в заседанието на 11 септември 2009 г. на питане от н.п. ИВАН ЙОРДАНОВ КОСТОВ и МАРТИН ДИМИТРОВ ДИМИТРОВ, относно поправяне на щети, нанесени на българската държава от бившия министър-председател Симеон Сакскобургготски.Цветан Цветанов, Заместник министър-председател и министър на вътрешните работи:Устен отговор в заседанието на 11 септември 2009 г. на въпрос от н.п. ОГНЯН ДИМИТРОВ ТЕТИМОВ, относно бездействието на полицията в гр. Петрич и неспазването на закона за обществения ред.Николай Младенов, Министър на отбраната:Устен отговор в заседанието на 11 септември 2009 г. на въпрос от н.п. ЕВГЕНИЙ ЖЕЛЕВ ЖЕЛЕВ, относно сегашния статут на военен полигон "Змейово".Мирослав Найденов, Министър на земеделието и храните:Устен отговор в заседанието на 11 септември 2009 г. на въпрос от н.п. ПЕНКО АТАНАСОВ АТАНАСОВ, относно изплащането на директните плащания за площ и национални доплащания на земеделските производители.Устен отговор в заседанието на 11 септември 2009 г. на въпрос от н.п. ПЕНКО АТАНАСОВ АТАНАСОВ, относно възстановяването на акцизните ставки на горива за земеделски производители.
Форма за търсене
Ключова дума