Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Програма за работата на Народното събрание
Програма за работата на Народното събрание
20/04/2017 - 21/04/2017  1. Изслушване на Деница Златева – заместник министър-председател по подготовката на българското председателство на Съвета на ЕС – 2018, относно подготовката на Председателството на България на Съвета на Европейския съюз през 2018 г. (Вносители: Цветан Цветанов, Данаил Кирилов, Драгомир Стойнев, Кристиан Вигенин, Валери Симеонов, Хамид Хамид, Симеон Симеонов и Гергана Стефанова, 19.4.2017 г.).
  2. Изслушване на министъра на здравеопазването, министъра на околната среда и министъра на регионалното развитие и благоустройството относно предприетите мерки за гарантиране здравето на населението (Вносители: Корнелия Нинова и група народни представители, 19.4.2017 г.) – точка първа за петък, 21.4.2017 г.
  3. Изслушване на министър-председателя Огнян Герджиков относно извършените кадрови промени в рамките на управлението на служебното правителство, по отношение на освобождаване и назначаване на областни управители, на членове на управителни съвети и управители в търговски дружества с държавно участие, както и по отношение на директори на изпълнителни агенции – относно основанията за тези кадрови решения и критериите за подбор на новоназначените мениджъри (Вносители: Цветан Цветанов, Данаил Кирилов, Даниела Савеклиева, Цвета Караянчева, Александър Ненков, Красимир Велчев и Николина Ангелкова, 20.4.2017 г.) – точка втора за петък, 21.4.2017 г.
Форма за търсене
Ключова дума